Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
regisztrálás


Karácsonyi köszönet!

Karácsonyi köszönet! Kedves Partnerünk! Megint elmúlt egy év, és megint elmondhatjuk, hogy egy éven keresztül tudtuk italainkkal kellemesebbé tenni az önök hétköznapjait! Angyalkánkkal, melyet a decemberi megrendelésükkel együtt küldünk, kívánunk Önnek, és környezetének Melegséges Boldog Karácsonyt, és nagyon sikeres Boldog Új Évet!

JÚNIUSI AKCIÓ!

JÚNIUSI AKCIÓ! A szokatlanul változékony időjárásra való tekintettel ebben a hónapban a hidegen-melegen egyaránt fogyasztható citromos teánkat ajánljuk akciós áron.

NYÁRELEJI RECEPTAJÁNDÉK!

NYÁRELEJI RECEPTAJÁNDÉK! Ebben a hónapban, a közelgő nyárra való tekintettel, Fountain italokból elkészíthető különleges recepttel lepjük meg Önöket!

FOLYTATÓDIK A FOUNTAIN ÉS A SZENTKIRÁLYI ÁSVÁNYVÍZ KÖZÖS AKCIÓJA!

FOLYTATÓDIK A FOUNTAIN ÉS A SZENTKIRÁLYI ÁSVÁNYVÍZ KÖZÖS AKCIÓJA! Áprilisban új termékkel folytatjuk márciusban megkezdett sikeres együttműködésünket a Szentkirályi Ásványvízzel!

A FOUNTAIN ÉS A SZENTKIRÁLYI ÁSVÁNYVÍZ KÖZÖS AKCIÓJA ÉS NYEREMÉNYJÁTÉKA!

A FOUNTAIN ÉS A SZENTKIRÁLYI ÁSVÁNYVÍZ KÖZÖS AKCIÓJA ÉS NYEREMÉNYJÁTÉKA! Fantasztikus közös akció és nyereményjáték márciusban!

GRATULÁLUNK!

Kisorsoltuk a karácsonyi játék győztesét! Az eredményért katttintson a tovább gombra!

KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

KARÁCSONYI JÁTÉK!

KARÁCSONYI JÁTÉK! Nyerjen a Fountain-től egy fantasztikus ajándékot karácsonyra!

CITROMOS TEA AKCIÓ!

CITROMOS TEA AKCIÓ! Eljött a finom, forró teák időszaka!

OKTÓBERI AKCIÓ!

OKTÓBERI AKCIÓ! Gőzölgő finomság! Ne hagyja ki!

AUGUSZTUSI AKCIÓ!

AUGUSZTUSI AKCIÓ! Finom és hűsítő ajándék!

JEGES ITAL AKCIÓ!

JEGES ITAL AKCIÓ! A legforróbb nyári hónapban a Fountain jeges italokkal segíti a hűsölést!

JÚLIUSTÓL 25% AZ ÁFA!

JÚLIUSTÓL 25% AZ ÁFA! Amennyiben a régi áron szeretne Fountain italokhoz jutni, ne feledje, hogy ebben a hónapban még megteheti! És még további meglepetésünk is van Önnek! Kérem, olvasson tovább!

NYÁRKÖSZÖNTŐ AKCIÓ!

NYÁRKÖSZÖNTŐ AKCIÓ! Új, nyárköszöntő Fountain akció!

Nálunk már valóban TAVASZ van!

Nálunk már valóban TAVASZ van! Tisztelt Partnerünk! A közelgő tavaszra való tekintettel lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy megkóstolhasson egy Ganoderma gombával kevert zöld teát legújabb akciónk keretében. Munkatársunk telefonon fogja Önt tájékoztatni az akció részleteiről. Mi is az a Ganoderma? Íme egy rövid ismertető e gyógyhatású gombáról.

Akció új partnereinknek!

Akció új partnereinknek! Most megajándékozzuk Önt egy forróital készítő italadagolóval! Amennyiben érdeklik a részletek kérem kattintson a tovább gombra.

Akció a készlet erejéig!

Ammenyiben új partnerünkké válik, megajándékozzuk egy dekoratív műanyag pohár és csészekészlettel a Tedeco-Gizeh Magyarország Kft-vel közös akciónk jegyében.

Még ma keressen minket, hogy le ne maradjon erről a kivételes lehetőségről!

Hívja a 06-30-9537-381-es telefonszámot!

Bemutatkozik az Opera italautomata

Innovatív és egyszerû, a modern design könnyedén beilleszti cégének mindennapi életébe ezt a vadonatúj berendezést, legyen az a tárgyalóban, az irodákban, a fogadótérben vagy akár a recepción. Az új Push&Go rendszerrel könnyen és gyorsan elkészítheti kívánt italát.

tovább a bővebb ismertetőhöz >>>

Új irodában a Fountain csapata!

Új irodában a Fountain csapata! 2007-ben immár régi-új helyén, a 21.századhoz méltó körülmények között köszöntheti ügyfeleit a Szeko kft. csapata.
      Cafeja Italautomata, kávégép, forrócsoki
             
< vissza | Jogi nyilatkozat | Fountain Group | e-mail | Copyright © 2009 Szeko Kft. All Rights Reserved.