Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
regisztrálás


 

GANODERMA– Egy csodálatos gyógynövény

Kínában már több ezer éve rendkívül hatékony gyógynövényként tartják számon a Ganodermát. Olyan gyógynövény ez, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét, ezáltal karbantartja a testet, és hosszabb életet biztosít.

 

 

A Ganoderma varázslatos hatása:

A Ganodermát több ezer éven át a misztikum fátyla lengte be. Az emberek csak annyit tudtak, hogy „a Ganoderma fiatalon tart és hosszú életet biztosít”, de tudományosan senki sem vizsgálta meg, mitől is ilyen hatásos gyógynövény.

Az utóbbi években a kínai és más külföldi szakemberek által elvégzett alapos kutatások, a kórházak, főiskolák és a gyógyszer-gyártók közös erőfeszítései fellebbentették a fátylat a titokról. Vértisztító, méregtelenítő, vizelet hajtó, májvédő, bélműködés és keringés-szabályozó, vérnyomás beállító, testhűtő, köhögéscsillapító, köptető, nyugtató és rákellenes hatásait fedték fel.

A Ganoderma fontos összetevői:

 1. Szerves germánium (Ge): másfélszeresére tudja növelni a vér oxigén felvevő képességét, javítja az anyagcserét, megóvja a szövetet az elváltozásoktól. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a Ganoderma 800-2000 p.p.m germániumot tartalmaz. Ez 4-6-szor több mint amennyi például a ginzengben található.
 2. Poliszaharidok (nagy molekulájú szénhidrát): ezek javítják a test immunrendszerét, elpusztítják a vírusokat. Japán gyógyszergyárak gyógyászati minőségűre finomították, sőt a japán Koseisho Egészségügyi Osztály hivatalosan belevette az állami egészségügyi biztosítási rendszerbe, mint gyógyszert.
 3. A növény folyamatos vizsgálódás tárgyát képezi japán orvosi és kutatói körökben. A hatékonysága valószínűleg a germánium és a poliszaharidok kölcsönhatásának köszönhető. Néhány növényben megvan egyik vagy másik, de a Ganoderma ezeknél sokkal hatékonyabb. Az összetevők kombinációja eltér bármelyik más növényétől és meg kell őrizni mindkettőt a hatékonyság biztosítása érdekében.

A Ganoderma gyógyászati jellemzői:

Dr. Shigeru Yuji klinikai kísérletei szerint a Ganoderma sikere alaptulajdonságaiban rejlik.

 1. Csökkenti a vér koleszterin szintjét és a zsír mennyiségét
 2. Csökkenti a vércukor szintet; helyreállítja a hasnyálmirigy működését
 3. A vérzsírok szintjét is csökkenti, helyreállítva vörös vérsejtek sejtfalait
 4. Mivel a Ganoderma Adenozint tartalmaz, a vérlemezkék összetorlódását csökkenti, szétrombolja a vérrögöket és megakadályozza a trombózis kialakulását.
 5. Javítja a mellékvese mirigyeinek funkcióit, ezáltal az endokrinológiai egyensúlyt fenntartja
 6. Elősegíti a test öngyógyulási képességét, mivel az immunrendszert erősíti.
 7. Megelőzi a szövetsejtek elváltozását.
 8. Megelőzi a szenilitás kialakulását, fiatalos agyműködést biztosít.
 9. A vérnyomáscsökkentő gyógyszerek mellékhatásait csökkenti.
 10. A szervelváltozásokat megelőzi.
 11. Az antigének által okozott allergiákat megelőzi, mivel elnyomja a hisztamint kibocsátó hízósejtet.
 12. Megelőzi és kezeli a rákot és gátolja a rákos sejtek áttételeződését:
  1. Helyreállítja a roncsolt szövetsejteket.
  2. Az embólia által okozott hirtelen halált megelőzi rákos betegek esetében
  3. Megelőzi a trombózis kialakulását és lerombolja a környező sejtfalakon kialakult vérrögöket és eltávolítja rákellenes gyógyszerek lerakódásait, ezáltal növelve azok hatékonyságát.
  4. Csökkenti a rák okozta fájdalmakat.

Valóban igaz az, hogy a Ganoderma a modern betegségek ellenszere és ’univerzális gyógyszer’ minden kórra?

(Válaszol Yukio Naoi a Kyoto-i Egyetem Élelmiszertudományi Kutatóintézetének munkatársa)

„Hogy a Ganoderma valóban univerzális gyógyszer lenne? Ne beszéljünk most a történelemben korábban előforduló betegségekről, hanem a modern koriakról. A válasz megtalálása érdekében 13 éven át újra és újra megvizsgáltuk funkcióit. Ennek eredményeképpen kielégítő eredményeket kaptunk.

Az első kérdés az, hogy a Ganoderma hatásos lehet-e mindenfajta betegség ellen. A válaszunk ’Igen’ mert karban tudja tartani a modernkor emberének egészségét. Betegségben szenvedők esetében a következő a helyzet: a Ganoderma a leggyengébb testrészre is hatással tud lenni. Egy beteg embernél kideríti a baj okát és segít a kigyógyulásban.

A Ganoderma a felborult egyensúlyú testet ismét egyensúlyba képes hozni. Fajra, korra, ősi vagy modern emberre való tekintet nélkül: a Ganodermának mindenkire ugyanolyan hatása van. Bárhol is éljen valaki a világon, ugyanazt a hatást fogja érzékelni!

Amikor a beteg szervezete alkalmazkodik a Ganodermához, olyan hatással lesz rá, mint egy szabadalmaztatott gyógyszer, amikor a legjobban fejti ki hatását. Valójában nem találkoztunk olyan emberrel, akire negatív vagy nem megfelelő hatással lett volna.”

 

      Cafeja Italautomata, kávégép, forrócsoki
             
< vissza | Jogi nyilatkozat | Fountain Group | e-mail | Copyright © 2009 Szeko Kft. All Rights Reserved.